Door de informele sfeer die er hangt wilt u al gauw niet meer weg

Dit is Eetcafé 1837 en 'de Boerenstal'

Binnen

Geniet van de gezellige en knusse sfeer van Eetcafé 1837 en onze uitbreiding ‘de Boerenstal’ sinds eind 2016. Het eetcafé beschikt over 60 zitplaatsen. ‘de Boerenstal’ is geschikt voor gezelschappen tot 130 personen.

Het terras

Geniet heerlijk op ons zonnige terras of zoek beschutting in de schaduw van de 150 jaar oude kastanjeboom of één van de vele parasols. Het terras beschikt over 125 zitplaatsen met een minispeeltuin voor de kleintjes. ‘de Boerenstal’ beschikt over een eigen privé terras.

Kinderen zijn méér dan welkom

Wij bieden elke faciliteit die uw kind wenst; kinderzitjes, kleurplaten, een speciale kinderkaart, speelhoekje en een minispeeltuin op het terras.

Toegankelijkheid

Bent u slecht ter been? Wij helpen u graag mee naar binnen aan de parkeerzijde van het pand. Wij beschikken over een invalide toilet in het nieuwe gedeelte van ons pand dat vooralsnog buitenom bereikbaar is.

Allergenen

Wij stellen ons als Eetcafé 1837 flexibel op tegenover gasten met een dergelijke allergie. Omdat wij het overgrote deel in eigen keuken voorbereiden en bereiden, weten wij wat er in onze gerechten aan ingrediënten worden gebruikt. Hierdoor is het in de meeste gevallen prima aan te passen naar een allergievrij gerecht.

Genieten

Niets is beter dan nagenieten met een drankje of bijpraten tijdens een high tea.

015 310 8383
info@eetcafe1837.nl

Openingstijden

Wij heten u van hartelijk welkom vanaf 11 uur.
Morgen doen wij onze deuren weer open vanaf 11 uur.
Bekijk alle openingstijden.